Hem

Välkommen till Industriprofil

– din samarbetspartner när det gäller arbetskläder, profilkläder och presentreklam

Handel utan handslag

VÅR BUTIK ÄR ÖPPEN OCH ERBJUDER ORDERPLOCKSERVICE
Orderplockservice innebär att du kan mejla/ringa in din beställning direkt till butiken på info@industriprofil.net, på knappen "Produktsök" till vänster hittar du delar av vårt sortiment. Vi plockar sedan ihop dina varor och meddelar dig när ordern är klar för upphämtning, alternativt kör vi ut om så önskas.

UTESÄLJ
Våra utesäljare hjälper dig precis som vanligt – alltifrån fysiska besök till support via mejl eller telefon. Kom i kontakt med någon av våra utesäljare genom fliken personal på hemsidan.

KUNDSERVICE
Har du frågor eller vill lägga en beställning är du välkommen att kontakta oss på 026 - 51 02 50 så hjälper vi dig.

BE YOUR BRAND

Att profilera sitt företag och sina anställda är att ge en tydlig och samlad bild av sig själva – att lyfta fram det vi vill bli förknippade med. Vi värderas och synas av både kunder och anställda vid varje tillfälle. Med en tydlig profil skapar man en igenkänning och ger ett seriöst intryck. Genom att ha en enhetlig profil skapas också en vi-känsla. För att visa den egna profilen måste man ha identitetsbärare. Det kan till exempel vara en t-shirt, en jacka eller olika arbetskläder.

Och kanske viktigast av allt – att profilen innehåller samma grundbudskap i olika sammanhang. Allt detta kan vi hjälpa er med. Vare sig det gäller kick-off, arbetsplatsen, give aways eller till mässan, har vi något att erbjuda er. Välkommen till vår butik och utställning på Förrådsgatan 11 i Gävle, så ska vi visa hur ni kan få en tydligare profil.

Stolta medlemmar i hållbart näringsliv i Gävle