Sortiment

Sortiment

Industriprofil har Gävles mest omfattande sortiment av arbetskläder. Vi har de marknadsledande varumärkena och de rätta plaggen för alla yrken.
Yrkesskor är vi duktiga på och där har vi ett brett utbud så vi kan tillgodose alla behov.
I vår utställning visar vi profilkläder från tex New Wave, Craft, Harvest, Nimbus, Berkeley m.fl. Här kan vi ge dig inspiration och förslag på hur vi kan profilera just ditt företag.
Skjortor, kavajer och stickat att bära vid representation, mässa eller i jobbet varje dag hittar du hos oss av bästa kvalité. Harvest & Frost, Ernst Alexis, Tailor är exempel på de varumärken vi jobbar med där.
Boka gärna ett möte med någon av våra säljare i vårt showroom med giveaways och presentartiklar. Vi fyller upp rummet med förslag på reklamartiklar som du kan profilera med din logga för att sprida ditt budskap.
Beroende på säsong blir du inspirerad med alla tänkbara företagsgåvor till kunder och personal. Vi har allt från gåvokort, Orrefors glas, Newport heminredning, gåvor inriktad mot friluftsliv och välmående samt mat och dryckinspirerande gåvor.
Titta under respektive kategori under sortiment och klicka på varumärket för att se mer av utbudet.Adress: Industriprofil Förrådsgatan 11 803 09 Gävle
Tel: 026-510250 Mail: info@industriprofil.net
Butikens öppettider: Alla vardagar 7:00 till 17:00 Lördagar/Söndagar stängt