Arbetskläder


Arbetskläder

Nedan följer en del av de varumärken vi arbetar med när det gäller arbetskläder. Klicka på dessa för att se mer av utbudet.

Fristads Kansas
Arbetskläder med kvalitet, komfort och funktion för proffs. Fristads Kansas är Sveriges största tillverkare av arbetskläder. Vi har sedan 1925 erbjudit slitstarka och funktionella yrkeskläder till bland annat hantverkare, industriarbetare och servicepersonal. I vårt breda sortiment ingår även varselkläder, flamskydd, profilkläder och verktygsbälten.

Blåkläder
Blåkläders drivkraft ligger i utmaningen att utveckla produkter som gör din vardag säkrare, enklare och bekvämare. Rätt klädd, trygg och snygg, inifrån och ut.

ProJob
ProJobs affärside är att genom återförsäljare tillhandahålla funktionella och ergonomiskt riktiga arbetskläder och tillbehör av högsta kvalitet. Genom god design, funktionella lösningar och att vi alltid sätter användaren i centrum, vill vi skapa den bästa totallösningen för både användaren och dennes arbetsgivare

Jobman
Jobman utvecklar och producerar arbetskläder med funktionell design och av hög kvalitet till professionella yrkesmänniskor. Produkterna marknadsförs genom ett väl utvecklat distributionsnät på en global marknad.

Snickers
Snickers Original startades i Sverige 1975 av Matti Viio (Elektrikern som blev förbannad). Vi har alltid prioriterat nyskapande och produktutveckling före volym. Snickers Workwear har vuxit organiskt utan fusioner och är idag ett ledande varumärke inom yrkeskläder i Europa.
Vem behöver Snickers?
Riktiga yrkeskläder kan öka självkänslan, yrkesstoltheten och den professionella statusen för varje individ. Vi vill erbjuda yrkeskläder som har förmågan att förstärka och accentuera företagets image och profil i ett allt hårdare konkurrensklimat. Våra produkter riktar sig i huvudsak till företag och yrkesarbetare inom bygg, hantverk, service och industri.

Texstar
Texstar är kläder som är gjorda för att jobba i och passar många olika yrken. De är också perfekta profilplagg när ett företag eller varumärke vill sticka ut i mängden. Det är känsla och kvalitet. Och funktion.


Adress: Industriprofil Förrådsgatan 11 803 09 Gävle
Tel: 026-510250 Mail: info@industriprofil.net
Butikens öppettider: Alla vardagar 7:00 till 17:00 Lördagar/Söndagar stängt